Inhoudsopgave

  Meer bezoekers op je website door zoekmachine optimalisatie

  De meeste potentie in het ontvangen van veel (en gratis) bezoekers zit in een zoekmachine als Google. Je website kan nog zo mooi zijn, maar zonder bezoekers krijg je ook niet veel klanten. Google wordt per dag gebruikt door mensen over de hele wereld. Als je je website dus nog niet optimaliseert voor de zoekmachine, is dit een seintje om er toch maar mee te starten. Daarnaast word een bedrijf dat hoog in de zoekresultaten van Google staat, gezien als een goed en betrouwbaar bedrijf.

  De voordelen van zoekmachine optimalisatie

  • Je komt hoger in de zoekresultaten van een zoekmachine te staan, waardoor er ook meer bezoekers op je website komen.
  • Meer bezoekers zorgen hoogstwaarschijnlijk ook voor meer conversie (indien je website ook conversie gericht is.)
  • Een grotere naamsbekendheid. Met zoekmachine optimalisatie zullen mensen je website vaker tegenkomen. Dit vergroot de betrouwbaarheid en zullen ze ook vaker aan je denken wanneer ze opzoek zijn naar een bepaald product of dienst.
  • Leads kunnen je website binnen komen, zonder er op dat moment iets voor te doen.

  Meer conversie door zoekmachine optimalisatie

  Niets is zo irritant als verkopers die je iets proberen te verkopen waar je helemaal geen interesse in hebt. Door zoekmachine optimalisatie ben jij niet op zoek naar je doelgroep, maar is de doelgroep op zoek naar jou. Jouw doelgroep is bewust op zoek naar een product of dienst, dit betekent dat je kans op conversie alleen maar groter wordt.

  Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

  Er zijn veel verschillende ranking factoren die ervoor zorgen dat je hoog in de zoekresultaten kan komen te staan. Het belangrijkst vindt Google dat je website waardevolle content bevat en gebruiksvriendelijk is. Ook kijkt Google naar zaken als de laadtijd van je website, SSL certificaten en een duidelijke laadtijd.

  SEO uitbesteden door zoekmachine optimalisatie experts

  Je hebt een website die je moet onderhouden en waarschijnlijk ook regelmatig voorziet van content, hier ben je genoeg tijd aan kwijt. Maar ook het investeren in de vindbaarheid van je website is een vak apart. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en kennen alle slimme trucjes om je website hoger te laten scoren in Google. Het scheelt je een hoop tijd om je te verdiepen in zoekmachine optimalisatie en het toepassen ervan. Laat zoekmachine optimalisatie over voor experts, zodat je verder kunt werken aan hetgeen waar je goed in bent.  

  Ook hoger in de zoekresultaten staan van Google?

  Komen er bij jullie te weinig bezoekers via Google op de website? Voor een klein bedrag (€119,95) vraag je de SEO scan bij ons aan, dan analyseren wij je website en zoeken we uit waarin je nog kan groeien op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Het bedrag wordt vergoed als wij, aan de hand van de uitkomst, jullie website mogen optimaliseren voor de zoekmachine, maar de keuze ligt natuurlijk bij jou! Lees meer over de SEO scan

  Vraag hieronder de SEO scan aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

  Weten waar jullie groeikansen liggen op het gebied van online marketing?

  Deze blogs vind je wellicht ook interessant

  ×

  Bereken jouw online marketing score

  We analyseren verschillende aspecten van jouw online aanwezigheid om inzicht te krijgen in potentiële groeikansen. Laat ons je begeleiden op de weg naar online succes!

  Vraag 1

  Maak je gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO)?
  i
  SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door SEO toe te passen, wordt de website beter vindbaar in zoekmachines. ×

  Waarom marketing score berekenen?

  • Binnen 5 minuten resultaat
  • Inzicht in groeikansen
  • Advies op maat
  • Geheel vrijblijvend