Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is het proces van het verbeteren van een website of landingspagina om ervoor te zorgen dat meer bezoekers tot actie overgaan. Een conversie kan verschillende doelen hebben, zoals het invullen van een contactformulier, het downloaden van een e-book, het aanvragen van een offerte of het doen van een aankoop. Het verhogen van de conversieratio kan bijvoorbeeld worden bereikt door het optimaliseren van de website-inhoud, de lay-out, de navigatie, de formulieren en de algemene gebruikerservaring. Door het verbeteren van de conversieratio kan je meer waarde halen uit hetzelfde aantal websitebezoekers, wat kan leiden tot hogere omzetten en winsten.

Uitgebreid conversie optimalisatie advies ontvangen?

Onze scan helpt bij het identificeren van knelpunten in het conversieproces van je website, waardoor er gerichte verbeteringen kunnen worden aangebracht. Door het aanpakken van de geïdentificeerde verbeterpunten, worden de conversiepercentages verbeterd en dat leidt weer tot meer omzet en winst! En dat wil iedereen toch? Vul ons contactformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

uiterlijk
helderheid
geloofwaardigheid
bruikbaarheid

Wat houdt de conversie optimalisatie scan in?

Op basis van een door ons opgestelde conversie checklist scannen we jullie website om kansen te ontdekken om meer conversie via jullie website te behalen. Deze conversie optimalisatie scan is ingedeeld op uiterlijk, helderheid, geloofwaardigheid & bruikbaarheid. De vier onmisbare conversie onderdelen. Per onderdeel krijgen jullie een score en aan het eind van het rapport wordt een eindscore gegeven.

Scoren jullie laag? Dan beschikt de huidige website niet over genoeg functionaliteiten om genoeg conversie te kunnen behalen. Scoren jullie redelijk hoog? Dat is goed nieuws! Maar wij denken dat er altijd kansen zijn om nog meer conversie te behalen. Aan het einde van de scan komen wij met aanbevelingen om meer uit jullie website te kunnen halen.

Samenwerken met conversie experts

Om zo kritisch mogelijk mee te denken naar oplossingen om jullie website naar een hoger niveau te tillen, vragen wij een bedrag van €119,95 voor de conversie optimalisatie scan. In onze scan doen we een voorstel om jullie website te optimaliseren, zodat er meer conversie wordt behaald. Dit voorstel voeren we graag voor jullie uit, maar deze keuze ligt geheel bij jullie! Wij vergoeden de prijs van de conversie optimlalisatie scan als jullie besluiten om met ons samen te werken. 

Bekijk het inkijkexemplaar

Benieuwd hoe de conversie optimalisatie scan er uit ziet? Neem een kijkje in het inkijkexemplaar! Bekijk hem hier. Let op: het is een inkijkexemplaar. Dit betekent dat er beperkte content wordt weergegeven. 

Wil je een betere gebruikerservaring op de website? Laat conversie experts je website analyseren!
×

Bereken jouw online marketing score

We analyseren verschillende aspecten van jouw online aanwezigheid om inzicht te krijgen in potentiële groeikansen. Laat ons je begeleiden op de weg naar online succes!

Vraag 1

Maak je gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO)?
i
SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door SEO toe te passen, wordt de website beter vindbaar in zoekmachines. ×

Waarom marketing score berekenen?

  • Binnen 5 minuten resultaat
  • Inzicht in groeikansen
  • Advies op maat
  • Geheel vrijblijvend
×

Vraag de conversie optimalisatie scan aan

Vul het contactformulier in

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Waarom CRO scan aanvragen?

  • Persoonlijk advies van conversie experts voor maar €119,95
  • Inzicht in de obstakels van jullie website
  • Prijs wordt vergoed als jullie besluiten met ons samen te werken