Zet de eerste stap om je omzet te verhogen

De subsidieregeling helpt MKB’ers om hun online groei te financieren en te versnellen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk digitale innovatie is voor het succes van jouw bedrijf. Deze regeling biedt jou de kans om meer omzet te behalen door digitalisering en het is ons doel om jou te helpen het meeste uit deze kans te halen.

Of het nu gaat om conversie optimalisatie of zoekmachine optimalisatie, wij hebben de kennis en expertise om jouw digitale zaak te laten groeien. Wacht niet te lang! De regeling werkt met een subsidieplafond, OP = OP.

Hoe werkt de subsidie regeling?

Vanaf 17 mei is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Wacht niet te lang, want voorgaande jaren was deze subsidie snel vergeven! De subsidie is bedoeld om de kosten van de digitale investering te verminderen en zo de drempel voor het MKB te verlagen om te investeren in digitalisering. De subsidie kan oplopen tot €2.500 en dekt 50% van de kosten van de aangevraagde offerte. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld een offerte indient voor €2.000, je €1.000 terugkrijgt vanuit de subsidie regeling. De kosten moeten minimaal € 1000 bedragen.

Het is mogelijk om voor onze werkzaamheden een subsidie vergoeding aan de vragen. Dit geldt niet voor de scans, maar wel als je door ons het uitgekomen advies laat uitvoeren. Wat dit is, is natuurlijk afhankelijk van de uitkomst van de scan. De scan zelf wordt ook door ons vergoed als je besluit dit het advies door ons uit te laten voeren. 

 

Zo ontvang je een subsidie voor Online Marketing Scans:

Neem contact met ons op als je gebruik wilt maken van de subsidie regeling en je marketing plannen door ons wilt laten uitvoeren. Weet je nog niet precies wat je marketing plannen zijn? Geen probleem, kijken graag met je mee om te kijken waar jullie het meeste baat bij hebben. 

Voor wie is de subsidie regeling?

Of u nu een kleine start-up of een gevestigd bedrijf bent, de subsidie regeling biedt mogelijkheden voor allerlei soorten ondernemingen. Er zijn een paar voorwaarden waar je aan moet voldoen, wil je gebruik maken van de vergoeding:

 • Je staat ingeschreven bij de KvK
 • Je hebt maximaal 50 werknemers in dienst
 • Je had het afgelopen boekjaar minder dan €10 miljoen omzet
 • Je hebt niet eerder subsidie van mijndigitalezaak.nl ontvangen

Let op: Een subsidie aanvraag kan je alleen indienen voor een toekomstig project en niet voor projecten die op dit moment al lopen

Neem contact met ons op

Wil jij stappen zetten in de online groei van je bedrijf met de subsidie regeling? Wij kunnen je helpen op het gebied van conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, branding en meer! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wie weet kunnen wij samen die subsidie voor je aanvragen. 

Vul het contactformulier in

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

×

Bereken jouw online marketing score

We analyseren verschillende aspecten van jouw online aanwezigheid om inzicht te krijgen in potentiële groeikansen. Laat ons je begeleiden op de weg naar online succes!

Vraag 1

Maak je gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO)?
i
SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door SEO toe te passen, wordt de website beter vindbaar in zoekmachines. ×

Waarom marketing score berekenen?

 • Binnen 5 minuten resultaat
 • Inzicht in groeikansen
 • Advies op maat
 • Geheel vrijblijvend
×

Groei in online marketing

Vul het contactformulier in

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Samenwerken met experts

 • Persoonlijk contact
 • Denken proactief mee
 • Experts in online
 • Langdurige samenwerking