Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, houdt in dat je de website optimaliseert met als doel om hoger te ranken in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Op deze manier trek je gratis meer bezoekers naar je website. En dat wil iedereen toch?

Met SEO help je dus zoekmachines begrijpen waar een website of pagina over gaat, zodat ze deze kunnen rangschikken op relevantie en kwaliteit voor specifieke zoekopdrachten. Dit wordt bereikt door verschillende technieken toe te passen, zoals het optimaliseren van de inhoud van de website, het verbeteren van de technische structuur van de site en het verkrijgen van externe links naar de site van andere relevante en gezaghebbende websites.

Door zoekmachine optimalisatie toe te passen, kunnen websites hogere rankings behalen in zoekresultaten en meer organisch verkeer aantrekken. Dit kan leiden tot meer exposure, verkoop en inkomsten.

Ontvang uitgebreid advies over hoe je meer gratis verkeer naar de website kan krijgen

Onze SEO analyse rapport helpt de zichtbaarheid van je website te vergroten in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit kan leidt tot meer organisch verkeer naar de website, omdat je doelgroep eerder geneigd is te klikken op websites die hoger in de zoekresultaten worden weergegeven. Daarnaast levert onze SEO scan ook een hogere conversieratio op. Als gebruikers via zoekmachines naar de website worden geleid, zijn ze waarschijnlijk al geïntresseerd in de producten of diensten die worden aangeboden. Vul ons contactformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vul het contactformulier in

technische SEO
on page SEO
off page SEO

Wat houdt het SEO analyse rapport in?

Op basis van een door ons opgestelde SEO lijst scannen we jullie website om kansen te ontdekken om meer gratis verkeer naar de website te halen. Dit SEO analyse rapport is ingedeeld op technische SEO, on page SEO en off page SEO. De drie onmisbare SEO onderdelen. Per onderdeel geven wij aan welke acties uitgevoerd moeten worden om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines terecht te komen. 

Zijn er veel actiepunten? Dan is er werk aan de winkel! Hebben jullie weinig actiepunten? Dat is goed nieuws! Zorg er wel voor dat de actiepunten die er zijn, worden uitgevoerd. Aan het einde van de scan komen wij met aanbevelingen om meer uit jullie website te kunnen halen.

Samenwerken met SEO experts

Om zo kritisch mogelijk mee te denken naar oplossingen om jullie website beter vindbaar te maken, vragen wij een bedrag van €119,95 voor het SEO analyse rapport. In deze SEO scan doen we een voorstel om jullie website te optimaliseren, zodat er meer gratis verkeer naar jullie website komt. Dit voorstel voeren we graag voor jullie uit, maar deze keuze ligt natuurlijk bij jullie! Wij vergoeden de prijs van het SEO analyse rapport als jullie besluiten om met ons samen te werken.

Bekijk het inkijkexemplaar

Benieuwd hoe het SEO analyse rapport er uit ziet? Neem een kijkje in het inkijkexemplaar! Bekijk hem hier. Let op: het is een inkijkexemplaar. Dit betekent dat er beperkte content wordt weergegeven.  

Wil je meer gratis verkeer op de website? Laat SEO experts je website analyseren!
×

Bereken jouw online marketing score

We analyseren verschillende aspecten van jouw online aanwezigheid om inzicht te krijgen in potentiële groeikansen. Laat ons je begeleiden op de weg naar online succes!

Vraag 1

Maak je gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO)?
i
SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door SEO toe te passen, wordt de website beter vindbaar in zoekmachines. ×

Waarom marketing score berekenen?

  • Binnen 5 minuten resultaat
  • Inzicht in groeikansen
  • Advies op maat
  • Geheel vrijblijvend
×

Vraag het SEO analyse rapport aan

Neem contact op

Waarom SEO scan aanvragen?

  • Persoonlijk advies van SEO experts voor maar €119,95
  • Lijst met actiepunten die direct uitgevoerd kunnen worden
  • Hoger in de zoekresultaten dan de concurrenten
  • Prijs word vergoed als jullie besluiten met ons samen te werken