Wat is branding?

Branding is het proces waarbij een unieke identiteit wordt gecreëerd voor een product, dienst of bedrijf, met als doel het onderscheiden van concurrenten en het opbouwen van herkenning en vertrouwen bij de doelgroep. Dit omvat het ontwikkelen van een naam, logo, ontwerp en boodschap die het product of bedrijf onderscheidend maken en die passen bij de waarden, overtuigingen en persoonlijkheid die het vertegenwoordigt.

Branding is niet alleen gericht op het visuele aspect, maar omvat ook de manier waarop het product of bedrijf communiceert en de beleving die het creëert bij de doelgroep. Het bouwen van een sterk merk kan helpen bij het opbouwen van klantloyaliteit, vergroten van merkbekendheid en het uiteindelijk stimuleren van verkoop en omzet.

Ontvang uitgebreid advies over hoe je de naamsbekendheid van jouw bedrijf van vergroten

Onze branding scan helpt bij het creëren van meer herkenning en consumenten bij de doelgroep. Door jullie huidige brand onder de loep te nemen, kan je je onderscheiden van de concurrenten met een unieke waarde propositie. Dat wil iedereen toch? Vul ons contactformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vul het contactformulier in

kernwaarden
(visuele) identiteit
touchpoints

Wat houdt de branding scan in?

Op basis van een door ons opgestelde branding checklist scannen we jullie met als doel de naamsbekendheid van jullie bedrijf te vergroten. De branding scan is ingedeeld op kernwaarden, (visuele) identiteit en touchpoints. Dit zijn de drie onmisbare onderdelen voor een sterke branding. Per onderdeel krijgen jullie een score en aan het eind van het rapport wordt een eindscore gegeven.

Scoren jullie laag? Dan is er werk aan de winkel! Doe je dat niet, dan zullen jullie je niet kunnen onderscheiden van je concurrenten en ook niet het vertrouwen krijgen van potentiële klanten. Scoren jullie redelijk hoog? Dat is goed nieuws! Maar wij denken dat er altijd kansen zijn om nog hoger te scoren.

Samenwerken met branding experts

Om zo kritisch mogelijk mee te denken naar oplossingen om een sterker merk neer te zetten, vragen wij een bedrag van €119,95 voor de branding scan. In dit rapport krijgen jullie inzicht in de verbeterpunten en stellen we een lijst met actiepunten op die nodig zijn voor verbetering. Dit voorstel voeren we graag voor jullie uit, maar deze keuze ligt natuurlijk bij jullie! Wij vergoeden de prijs van de branding scan als jullie besluiten met ons samen te werken.

Bekijk het inkijkexemplaar

Benieuwd hoe het branding scan er uit ziet? Neem een kijkje in het inkijkexemplaar! Bekijk hem hier. Let op: het is een inkijkexemplaar. Dit betekent dat er beperkte content wordt weergegeven. 

Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten? Laat onze branding experts naar je merk kijken!
×

Bereken jouw online marketing score

We analyseren verschillende aspecten van jouw online aanwezigheid om inzicht te krijgen in potentiële groeikansen. Laat ons je begeleiden op de weg naar online succes!

Vraag 1

Maak je gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO)?
i
SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door SEO toe te passen, wordt de website beter vindbaar in zoekmachines. ×

Waarom marketing score berekenen?

  • Binnen 5 minuten resultaat
  • Inzicht in groeikansen
  • Advies op maat
  • Geheel vrijblijvend
×

Vraag de branding scan aan

Vul het contactformulier in

Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Waarom Branding scan aanvragen?

  • Persoonlijk advies van experts voor maar €119,95
  • Laat zien wat jullie bedrijf uniek maakt
  • Zorgt voor herkenning bij de doelgroep
  • Gegarandeerd een sterker merk neerzetten
  • Prijs wordt vergoed als jullie besluiten met ons samen te werken